Speeltuin laten reinigen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Reinigen van speelplaatsen

De verschillende soorten ondergrond op een speelplaats vragen allemaal een andere aanpak om het schoon te krijgen. Daarom is het van belang om dit te laten doen door professionals zoals de medewerkers van Ecowas. We kunnen niet alleen de speelplaats effectief reinigen, maar we maken ook echt hygiënisch schoon.
De ondergrond van een speelplaats is vaak bedekt met een rubberen tegel of houtsnippers die een rubberen coating hebben. Dit soort materiaal is vaak lastig schoon te krijgen en er kunnen grote hoeveelheden vuil tussen ophopen. Ecowas heeft gespecialiseerde mensen om dit soort ondergronden hygiënisch schoon te krijgen.
Alle onderdelen op een speelplaats zijn gemaakt van een combinatie van hout, metaal, plastic en rubber. Al deze materialen zijn gevoelig voor groene aanslag, maar ook vogelpoep en andere mogelijk schadelijk substanties. In extreme gevallen kan er een gezondheidsgevaar zijn bij zware vervuiling. Een vieze speelplaats is bovendien niet veilig om in te spelen, juist in de winter en herfst kunnen er door aanslag gladde stukken ontstaan. Maar een speelplaats wordt uiteraard het hele jaar door gebruikt en dient te allen tijde veilig te zijn.
Een diversiteit aan ondergronden, vraagt om een diversiteit in de schoonmaak ervan. Ecowas is volledig uitgerust met de juiste middelen en kan deze service professioneel uitvoeren voor onder andere scholen en gemeenten.
Sportterreinen zijn vaak gelijk aan speelplaatsen qua type ondergrond en kunnen dus ook door Ecowas professioneel worden gereinigd. Athletiekbanen, tennisbanen en andere buitensportbanen kunnen we schoonmaken.
Vergeet niet dat we ook kauwgom kunnen verwijderen om u zo een complete service te bieden.
Alle speelplaatsen worden zorgvuldig hygiënisch gereinigd hetzij middels softwash of middels hogedrukreiniging bij hoge of lage temperatuur.