Ecowas Water Opslag en Transport Oplossingen

 

Ecowas is in staat om een aantal water opslag en transport oplossingen te leveren. In veel gevallen op maat en in lijn met uw wensen.

Gebruik makend van dubbelwandige tanks, variërend van 200 liter tot 1250 liter in verschillende maatvoeringen, kunnen wij u helpen met een veilige manier van water opslag en vervoer die aansluit bij uw wensen.

Of u nu schoon water moet vervoeren voor hogedruk reiniging of geïoniseerd water voor het wassen van ramen, wij kunnen de oplossing leveren.

Laat ons gewoonweg weten waarvoor u de tank wilt gaan gebruiken en wij adviseren u over het juiste type en de maat van de watertank die aansluit op uw behoeften. Ecowas werkt ook samen met trailer fabrikanten in het Verenigd Koninkrijk en Italië om trailers op maat te bouwen, afgestemd op uw behoeften en wensen. Na overleg en aanbetaling gaat Ecowas hard voor u aan de slag om de gekozen water tank en eventueel trailer, afgestemd op al uw zakelijke wensen, op te bouwen.

Ecowas biedt veilige, dubbelwandige, water dragende trailers, uitgerust met al het gereedschap dat u gebruikt. We rusten ook kleine vrachtwagens uit,  compleet ingebouwd en gemonteerd met de systemen die u nodig heeft voor hogedrukreiniging of ramen wassen.

Ecowas Apparatuur voor Hogedruk Reiniging

Bij Ecowas kunt u kiezen uit een heel palet van opties voor uw oplossing voor hogedruk reiniging. Ecowas biedt zowel koude als hete hogedruk reinigers aan. De hogedruk reinigers worden zowel in een bus of op een trailer gemonteerd geleverd als vrijstaand. Zowel diesel als benzine aangedreven hogedruk reinigers worden door ons aangeboden. Verder heeft u een brede keuze uit meegeleverde slangen, haspels en lansen. Tevens kunnen wij voorzien van advies aangaande de te kiezen spuitmond (nozzle) en onze eigen materialen voor het reinigen van platte oppervlakken. Kijkt u alstublieft op onze verkooppagina's voor meer informatie of neem contact op met één van onze vertegenwoordigers voor advies of een offerte.

Veel van de Ecowas machines worden per stuk gebouwd en zijn aan te passen aan de eisen van u als klant. Wij vinden het belangrijk te weten wat u precies met onze apparatuur gaat reinigen zodat we u van het beste advies en het beste schoonmaakgereedschap kunnen voorzien. Bedenk dat er geen enkel gereedschap geschikt is voor iedere schoomaakjob. Er bestaat geen Zwitsers mes in de schoonmaakwereld. We zijn er zelfs sterk op tegen om een machine überhaupt maar te proberen te bouwen voor alle doeleinden omdat dit waarschijnlijk tekort gaat doen aan het originele doel van de machine. Met dit in gedachten, zien we het als onze plicht om u het juiste advies te geven, zodat de beste machine die voldoet aan de wensen vanuit uw schoonmaakonderneming voor u geleverd kan worden zodat u het Ecowas schoonmaakgereedschap met maximaal rendabel in kan zetten.

In sommige gevallen kan het Ecowas schoonmaakgereedschap gehuurd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.