Welkom bij Ecowas

Marktleider in unieke reinigingssystemen
voor stenen oppervlaktes

doff-logo

De officiële distributeur van Nederland
De DOFF is een uniek systeem dat een normale watertoevoer gebruikt om enkele van de meest hartnekkige vormen van vuil, verf of graffiti te verwijderen van een groot aantal oppervlakken.

De watertoevoer wordt in een hotbox gevoerd waar deze wordt blootgesteld aan temperaturen tot 150° C. Het verwarmde water of damp wordt vervolgens gefilterd door de hittebestendige slangen naar het mondstuk met een snelheid tussen 3 en 10 liter per minuut.

Eenmaal gereinigd, droogt het oppervlak binnen enkele minuten om schade op de lange termijn als gevolg van opgesloten vocht te voorkomen.

doff-stoomreiniger
torc
torc-logo

Evolutie in reiniging
Het TORC-systeem is een evolutie van het originele Jos-systeem, met als meest opvallende kenmerk het draaiende mondstuk - het creëren van een zachte werveling om de concentratie van het water- en granulaatmengsel te compenseren.

Het gebruikte poeder is een inerte substantie die gelijktijdig met water wordt aangebracht om een ‘zachte reiniging’ te bereiken.

Het vermogen om oppervlakken effectief te reinigen, is grotendeels te danken aan de innovatie van het mondstuk in plaats van het granulaat dat erdoorheen loopt.

cleanfilm-logo

Steen reiniging met voldoening
Clean-Film is een latex-reinigingspasta die op het verontreinigde gebied wordt aangebracht. Na een droogperiode van 24 tot 48 uur wordt de Clean-Film verwijderd, waarna vervuiling wordt meegenomen.

Clean-Film bestaat uit een combinatie van natuurlijke latex en ammoniak. Nadat de Clean-Film is verwijderd, verdampt de ammoniak van het oppervlak zonder sporen achter te laten.

cleanfilm-1
cleanfilm-2

Geïnteresseerd in onze unieke oplossingen?

Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie.