IMG_4582

Kauwgom laten verwijderen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kauwgom verwijderen

Kauwgom Verwijderen van Bestrating

Ecowas biedt u een kauwgom verwijderingsservice voor elk terrein. We kunnen kauwgom verwijderen van beton, steen, klinkers, asfalt, hout, voetpaden, parkeerplaatsen, winkelgebieden en zo veel meer.
Hoe verwijderen we de kauwgom zonder de ondergrond te beschadigen?
Ecowas gebruikt een lagedrukreiniger met zeer hoge temperatuur waardoor de kauwgom simpelweg smelt. We gebruiken alleen schoon water en zijn in staat grote gebieden te ontdoen van de kauwgom. Sommige stukken liggen al jaren vastgeplakt op de ondergrond en worden steeds harder en harder. Ook kan de kauwgom soms tussen de bestrating in de voegen vast zitten.
Onze kauwgomverwijderaars gebruiken slechts 3,5 liter water per minuut of 210 liter per uur. Dit gecombineerd met een capaciteit van 460 liter water wat we mee kunnen nemen, betekent dat we zonder waterbron ook de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarbij komt nog eens de trailer die wij tot onze beschikking hebben waarmee we 2500 liter schoon water bij ons hebben. Gecombineerd met de watertank in de werkbus betekent dit dat we meer dan 8 uur non-stop kunnen doorwerken. Het is ook niet nodig om ons van elektriciteit te voorzien, want dit nemen we zelf mee. We kunnen dus een geheel onafhankelijke kauwgomverwijderingsservice bieden.
Omdat we hitte gebruiken om de kauwgom weg te smelten is er geen risico op schade aan de ondergrond. We kunnen de temperatuur bovendien aanpassen aan elk type ondergrond. 
Dit in tegenstelling tot de meeste kauwgomverwijderaars die op droge stoom en zeep werken die vervolgens met een borstel over de kauwgom heen moeten schrobben.
Bij onze werkwijze is het niet nodig om de ondergrond aan te raken zodat er geen krassen achtergelaten worden. (Kees: Dean kan hiervan foto maken)

Wat zijn de kosten?

Kauwgom verwijderingsservice
* Vanaf € 520,- per dag exclusief BTW
Voor kleinere gebieden die geen hele dag werk vergen, kunt u een aangepaste offerte aanvragen bij Ecowas.
Ecowas adviseert haar klanten om samen met ons een kosteneffectief onderhoudsplan voor de schoonmaak op te stellen. Op de lange termijn is het goedkoper om uw eigendom regelmatig te laten schoonmaken. Bovendien is het veiliger en houdt u uw eigendom op een hoger niveau.
*de kosten van kauwgomverwijdering kunnen verschillen afhankelijk van verschillende factoren. Voor een juiste prijsopgave kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.