Hogedrukreiniging specialisten

Ecowas.nl is gespecialiseerd in hogedrukreiniging en gebruikt apparatuur die speciaal gemaakt is voor die taak. Grondige reiniging, reguliere reiniging en onderhoud worden vaak over het hoofd gezien. Als de beslissing is genomen dat het werk uitgevoerd dient te worden, is het vaak moeilijk om het juiste bedrijf met vakbekwame mensen en de juiste apparatuur te vinden. Ecowas is het juiste bedrijf voor u.

Ecowas biedt een complete schoonmaakservice voor buitenvloeren van bijna alle soorten. Het gebruik van milieuvriendelijke zeep en algenverwijderaars voordat we gaan hogedrukreinigen maakt de klus makkelijker en geeft een beter resultaat. Daarna gebruiken we onze speciaal gemaakte hogedrukreiniger en flat surface cleaner om tot wel 750 M2 per dag schoon te maken.
Afhankelijk van de ondergrond en de vervuiling, kunnen we kauwgom verwijderen onder lage druk maar met hoge temperatuur. Zodoende smelt de kauwgom weg en brengen we geen schade toe aan de ondergrond.
Alle reinigingsklussen worden door ons vooraf goed beoordeeld voordat we aan de slag gaan, zodat we de juiste apparatuur gebruiken en dus geen schade aanrichten. 
Vaak verwachten onze opdrachtgevers dat we snel te werk gaan om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Daarom kunnen we ook buiten kantooruren, als dat nodig is, bij u de opdracht komen uitvoeren. En omdat we in staat zijn om grote oppervlakten te reinigen, betekent dat minder overlast voor uw bedrijf.
Ecowas is gespecialiseerd in straatreiniging. Omdat we veel geïnvesteerd hebben in de juiste apparatuur en training, krijgt u de beste kwaliteit, service en waar voor uw geld.
Niet alle hogedruk reinigingsbedrijven zijn hetzelfde. Omdat iemand een hogedrukreiniger bezit, wil dat nog niet zeggen dat ze weten hoe deze te gebruiken. In de schoonmaakwereld is een gebrek aan zelfvertrouwen in de vaardigheid van bedrijven om het resultaat te leveren wat de klant verwacht. 
Geld speelt vaak een rol bij het krijgen van slechte resultaten, waardoor dit alles niet kosteneffectief is. Het resultaat is dat mensen of bedrijven vaak zelf iets proberen te reinigen met een hogedrukreiniger door zo’n apparaat te huren en het dan zelf te doen.
Het probleem hiermee is dat de huurprijs van het apparaat hoog is en daar komt de brandstof die door het apparaat gebruikt wordt nog bovenop. Daar komt nog bij dat degene die het apparaat gebruikt niet getraind is en mede daarom zal het eindresultaat niet zijn wat er verwacht werd. Dit betekent dat u waarschijnlijk niet kosteneffectief bezig bent.

Specialisten in hogedrukreiniging Gouda
IMG_3926
IMG_3892
c0f12c67-ab10-454e-8364-f6d87b5c2b43

Specialisten in hogedrukreiniging

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat zijn de kosten van hogedrukreinigen?

 

Bij zware vervuiling (hogedrukreiniging van horizontale oppervlakten) *vanaf € 1,50 per m2 exclusief BTW (inclusief hoge vervuiling kauwgom verwijderen)
Onderhoudsreiniging (hogedrukreiniging van horizontale oppervlakten) *vanaf € 1,20 per m2 exclusief BTW (inclusief lage vervuiling van kauwgom verwijderen)
Indien u meer informatie wenst over onze services, vraag naar een expert die u op locatie advies kan komen geven.
Ecowas kan niet vergeleken worden met andere schoonmaakbedrijven hier in Nederland omdat we de kennis, training en apparatuur hebben die hier niet eerder gebruikt werd.
We zouden graag de gelegenheid krijgen om voor u aan de slag te gaan en zouden graag een offerte uitbrengen. Voor grote gebieden kan een offerte wat lastig zijn, daarom adviseren we om zo’n grote klus in stukken op te delen. Zodoende kunnen we de voortgang goed monitoren en kunnen we er zeker van zijn dat de kosten binnen uw budget en deadline vallen.
Ecowas = schoner en voor langere tijd

Notities:

- Onze werkbus is 2.6 meter hoog, maar we hebben de mogelijkheid om onze apparatuur te verplaatsen naar een trailer in geval van projecten waar er hoogtebeperkingen gelden
- We kunnen tot 150 meter vanaf een waterkraan werken of op een radius van 300 meter.
- We kunnen tot 3000 liter water met ons meebrengen. Ideaal als de toegang tot water beperkt is of als er lage waterdruk is.
- We kunnen een team van 2 mensen inzetten als tijd beperkt is.
- We bieden reiniging met hoge temperatuur (waar nodig en veilig voor de ondergrond) tot 150C° op zowel onze hoge- als lagedrukreiniger. Flat surface cleaning gebeurt bij 120C°.
- We kunnen groene aanslag (algen) snel en effectief behandelen zonder hogedrukreiniging. Dit kan op horizontale en verticale oppervlakten.
- We bieden de veiligste manier van kauwgomverwijdering van dit moment. We kunnen grote gebieden die onder de kauwgom zitten makkelijk schoonmaken. Gegarandeerd zonder schade en met laag waterverbruik (slechts 3.5 liter per minuut). Ondergrondse parkeergarages kunnen kauwgom laten verwijderen doordat we apparatuur hebben die verrijdbaar is.
- We maken gebruik van de beste apparatuur van dit moment en zijn getraind dit te gebruiken.

 

Ecowas biedt de volgende diensten aan zowel particulieren als bedrijven aan:

Ecowas biedt de volgende schoonmaakdiensten aan bedrijven aan:

Welke schoonmaakservices u als bedrijf of overheid ook kiest om door ons te laten uitvoeren, u kunt er vanuit gaan dat:

  • schoon is schoon
  • Er wordt opgeruimd gewerkt met minimale overlast
  • Terrein wordt opgeruimd achter gelaten
  • U betaalt een hele redelijke prijs voor hoge kwaliteit schoonmaakdiensten
  • Waar en wanneer we kunnen (en dat is vaak) gebruiken we geen chemische toevoegingen

Schoon is schoon en ecologisch waar we kunnen.

Vraag vandaag nog een gratis demo aan.